Perran Sands Holiday Park

Perran Sands Holiday Park ligt vlakbij Newquay in het bijna subtropische Cornwall, één van de meest geliefde vakantieregio’s in Engeland. Omgeven door de zandduinen, loopt u hier over een kronkelend pad zó naar de baai van Perranporth. Wat een heerlijke plek voor uw vakantie!

Stacaravans
Perran Sands Holiday Park  is geen camping: er zijn geen staanplaatsen voor caravans en tenten. Maar het vakantiepark ademt wel de gezellige sfeer van een camping. Dat komt ongetwijfeld door de tientallen luxe stacaravans die hier voor bezoekers klaarstaan. Voorzien van alle gemakken, bieden deze de perfecte basis voor een onvergetelijke vakantie.

Benieuwd naar de verschillende modellen stacaravans, de voorzieningen en de indeling? Bekijk meer informatie, de beschikbaarheid en de prijzen via deze websites over de beste campings in Engeland.

Omgeving
Perran Sands Holiday Park is werkelijk prachtig gelegen. De duinen, het uitzicht en de zeebries laten u helemaal tot rust komen. Eigenlijk hoeft u helemaal de auto niet te pakken om te kunnen genieten van de omgeving. Besluit u toch Cornwall te gaan verkennen, dan is een bezoek aan het Eden Project, het Blue Reef Aquarium, Crealy Adventure Park of het spectaculaire Romeinse theater in Minack, waar ’s zomers allerlei stukken worden opgevoerd, absoluut de moeite waard. Geen wonder dat zoveel mensen razend enthousiast zijn over Perran Sands Holiday Park!