Abbey Wood Caravan Club Site

Kamperen in Londen: onmogelijk, zou u zeggen. Maar niets is minder waar en Abbey Wood Caravan Club Site bewijst het. Op 35 minuten met de trein van het Londense centrum ligt deze luxe camping in een licht glooiend, groen landschap. Bezoekers uit heel Europa weten dit vakantiepark vanwege de strategische ligging te vinden. Behoort u daar binnenkort toe?

Faciliteiten
Abbey Wood Caravan Club Site beschikt over een groot aantal voorzieningen. Deze camping, die 12 maanden per jaar geopend is, ligt midden tussen de bebouwing in een oase van rust en groene vegetatie. Bij de receptie vindt u een bibliotheek waar u boeken kunt ruilen, het terrein kent drie verwarme toiletblokken, gelegenheid om groente te snijden en af te wassen, een grote wasserette en een klein winkeltje. Ook helpt het vriendelijke receptiepersoneel graag met het organiseren van uitstapjes.

Schaduwrijke staanplaatsen
Voor uw verblijf op Abbey Wood Caravan Club Site heeft u verschillende opties. Zo kunt u uw tent, vouwwagen, caravan of camper meenemen. U vindt hier 210 schaduwrijke kampeerplaatsen, voorzien van stopcontacten. Eigenaars van campers krijgen een geasfalteerde kampeerplaats.

Op de camping is een wifi-signaal voor wie gebruik van internet wil maken en het park is goed toegankelijk voor reizigers met een rolstoel. Meer weten? Bekijk hier de tarieven en plaats online uw reservering.