Haggerston Castle Holiday Park

Het graafschap ten noorden van Newcastle, prima bereikbaar met de ferry vanuit IJmuiden, heet Northumberland. Dit is een prachtig gebied waarin het al net zo schitterende Haggerston Castle Holiday Park ligt. Deze grote camping is, vanwege het grote aanbod aan activiteiten, ideaal voor groepen vrienden en gezinnen met kinderen.

Sport en vermaak
Op Haggerston Castle Holiday Park ligt de nadruk op vermaak. De spelletjeshal neemt dan ook een prominente plaats in op dit vakantiepark. Maar een groter focuspunt is misschien wel het subtropische zwembad, waar aquajets en aquagliders zorgen voor een verhoogde dosis adrenaline.

Als de zon ondergaat, is het goed toeven in het entertainmentcomplex. Uitgerust met een populaire bar, is dit de plek om andere vakantiegangers op dit park in een ontspannen sfeer te leren kennen. Na de dagelijkse shows gaan de voetjes steevast van de vloer.

Accommodatie: stacaravans 
De stacaravans op het landgoed liggen aan de oevers van zeven kleine meertjes. In de stacaravans verblijft u comfortabel dankzij de volledige inrichting, waartoe een keuken, badkamer en televisie behoren. Bent u benieuwd naar de typen stacaravans op Haggerston Castle Holiday Park, de beschikbaarheid en de prijzen? Klik dan op deze pagina door naar de reserveringsmodule.