Orchards Holiday Park

Orchards Holiday Park is een luxe camping op het Engelse Isle of Wight. Dit vakantiepark ligt vlakbij een Area of Outstanding Natural Beauty en biedt uitzicht over de groene velden en op de kust. De met vijf sterren bekroonde camping is een heerlijke basis voor verkenningstochten het Isle of Wight.

Accommodatie
Kampeerders zijn van harte welkom met hun tent of caravan. In de schaduw van de appelbomen is het heerlijk toeven. Maar wie zich heel wat moeite wil besparen, kiest voor één van de kant-en-klare stacaravans op deze camping. Deze bestaan in 4- en 6-persoons uitvoeringen en garanderen een comfortabele vakantie. Elke stacaravan is voorzien van:

  • Badkamer
  • Keuken met koelkast
  • Bestek en serviesgoed
  • Verwarming
  • Televisie
  • Tuinmeubilair
Orchards Holiday Park zelf beschikt over binnenzembaden en tafeltennis- en pooltafels. Het Facilities Centre heeft douches en toiletten die tot de beste en schoonste in Engeland behoren.
Isle of Wight verkennen
Orchards Holiday Park ligt aan de westkant van Isle of Wight. West Wight barst van de zandstranden, kliffen en sfeervolle dorpjes. Freshwater Bay is het startpunt van een wandeling over de Tennyson Trail. Deze spectaculaire kustwandeling voert langs imposante krijtrotsen.Ook een bezoekje waard is Compton’s Bay, een zandstrand dat populair is bij surfers en badgasten, maar tegelijkertijd beroemd is omdat er vaak fossielen worden gevonden. De badplaats Yarmouth heeft leuke winkels en prima restaurants.